Πασχαλινό τσουρέκι χωρίς γλουτένη - Αφράτο και πολύ γευστικό
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Εάν έχετε δυσανεξία τότε πρέπει να φτιάξετε αυτή τη συνταγή για gluten-free τσουρέκι!
Υλικά
- 600 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. ξανθάνη
- 1 κ.γ. αλάτι
- 7 γρ. μαγιά ξηρή, χωρίς γλουτένη
- 250 γρ. νερό
- 120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 4 αυγά, μέτρια
- 1 κρόκο, αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό
- 2 κ.σ. αμύγδαλο φιλέ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com