Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και εύκολα κουλούρια του Πάσχα με πορτοκάλι και μπαχαρικά.
Υλικά
- 300 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 αυγά, μεσαία
- 120 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
- 50 γρ. κονιάκ
- 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 50 γρ. γάλα πλήρες
- 1 πρέζα αλάτι
- γαρίφαλα, για τα μάτια
- 1 κρόκο, αραιωμένο σε 2 κ.σ. νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com