Πασχαλινά κουλουράκια: Το λάθος με τα αυγά και η συνταγή της Βανδή
Είναι η άβολη εκείνη στιγμή που θέλεις να φτιάξεις τα πασχαλινά κουλουράκια και έχεις ξεχάσει να βγάλεις τα αυγά από το ψυγείο.
Είναι η εποχή αυτή που τα αυγά έχουν την τιμητική τους. Είτε αυγά για βάψιμο, είτε αυγά για τα γλυκά του Πάσχα, ο πρωταγωνιστής στην κουζίνα σου θα είναι το αυγό.
Τι γίνεται λοιπόν όταν τα πασχαλινά κουλουράκια είναι έτοιμα για να τα φτιάξεις και εσύ έχεις ξεχάσει τη βασική συμβουλή: Όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr