Τι να κάνετε με τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν
Ο Άκης Πετρετζίκης σας προτείνει έξι συνταγές με αυγά που περίσσεψαν το Πάσχα.
Το πιο πιθανό είναι να σας έχουν περισσέψει αρκετά βαμμένα αυγά από το Πάσχα. Δεν χρειάζεται όμως να πάνε χαμένα.Με τις παρακάτω συνταγές θα τα αξιοποιήσεις και παράλληλα θα έχεις έτοιμα γεύματα για όλη την οικογένεια.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Αβγά μιμόζα
Υλικά
6 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. ξίδι
50 γρ. μαγιονέζα
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. θυμάρι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
30 γρ. μουστάρδα, απαλή
Για το σερβίρισμα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής καθώς και όλες τις υπόλοιπες στο akispetretzikis.com