Αξιοποιήστε το leftover τσουρέκι του Πάσχα και φτιάξτε ένα δροσερό γλυκό με γιαούρτι και μούρα!
Υλικά
- 4 φέτες τσουρέκι
- χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.σ. μέλι
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 50-100 γρ. φραγκοστάφυλα
- 50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- 50 γρ. καρύδια
Για το σερβίρισμα
- ξύσμα πορτοκαλιού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com