Trifle με τσουρέκι που σας έμεινε από το Πάσχα

Μια εύκολη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Αξιοποιήστε το leftover τσουρέκι του Πάσχα και φτιάξτε ένα δροσερό γλυκό με γιαούρτι και μούρα!

Υλικά

  • 4 φέτες τσουρέκι
  • χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • 50-100 γρ. φραγκοστάφυλα
  • 50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
  • 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
  • 50 γρ. καρύδια

Για το σερβίρισμα

  • ξύσμα πορτοκαλιού

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved