Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και μυρωδάτα στριφτάρια με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι. Το τέλειο ορεκτικό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
Για τη ζύμη
- 350 γρ. σκληρό αλεύρι
- 40 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το άλειμμα του μπολ
- 7 γρ. αλάτι
- χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
- 160 γρ. νερό
Για τη γέμιση
- 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
- αλάτι
- 2 κ.σ. άνηθο, φρέσκο
- 2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 150 γρ. φέτα
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- νερό
- 400 γρ. ηλιέλαιο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com