Στριφτάρια με σπανάκι στο τηγάνι

Ιδανικό και για κολατσιό των παιδιών.

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και μυρωδάτα στριφτάρια με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι. Το τέλειο ορεκτικό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

Για τη ζύμη

  • 350 γρ. σκληρό αλεύρι
  • 40 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το άλειμμα του μπολ
  • 7 γρ. αλάτι
  • χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
  • 160 γρ. νερό

Για τη γέμιση

  • 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
  • αλάτι
  • 2 κ.σ. άνηθο, φρέσκο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 150 γρ. φέτα
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι

Για τη σύνθεση

  • 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 50 γρ. κορν φλάουρ
  • νερό
  • 400 γρ. ηλιέλαιο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved