Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί κρέμα και πιπεριές Φλωρίνης στον φούρνο
Τραγανοί και νοστιμότατοι.
Δοκιμάστε να φτιάξετε πεντανόστιμους γεμιστούς κολοκυθοανθούς με φέτα, τυρί κρέμα, πιπεριά Φλωρίνης και κρούστα τριμμένης φρυγανιάς, ψημένους στον φούρνο.
Υλικά
- 10 κολοκυθοανθούς
Για τη γέμιση
- 100 γρ. φέτα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε βαζάκι
- 200 γρ. τυρί κρέμα light
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 αυγό, μεσαίο
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
Για το πανάρισμα
- 3 αυγά, μεσαία
- ½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- λεμόνι, σε φέτες
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- ρίγανη, φρέσκια
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com