Σπιτικό σουβλάκι χοιρινό με πιτούλες και τηγανιτές πατάτες
Με νόστιμη μαρινάδα που θα το απογειώσει.
Δείτε τον τρόπο για να πετύχετε το απόλυτο ζουμερό χοιρινό σουβλάκι με την πιο νόστιμη μαρινάδα. Ακολουθήστε τα βήματα ένα ένα για το τέλειο αποτέλεσμα!
Υλικά
- 500 γρ. χοιρινό κιλότο
- 500 γρ. χοιρινό λαιμό
- 40 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 2 κ.γ. αλάτι
- ¼ κ.γ. μπαχάρι
- ⅓ κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
Για το σερβίρισμα
- πατάτες τηγανητές
- τζατζίκι
- πίτες για σουβλάκι
- λεμόνι, σε φέτες
- ρίγανη, φρέσκια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com