Φτιάξτε το πιο νόστιμο ρυζόγαλο, συνδυάστε το με φρουτοσαλάτα και θα έχετε ένα δροσερό, θρεπτικό και γευστικό επιδόρπιο για όλες τις ώρες!
Υλικά
Για το ρυζόγαλο
- 1 λίτρο νερό
- φλούδες πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 100 γρ. ρύζι γλασέ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 λίτρο γάλα πλήρες
- 180 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 στικ κανέλας
- 60 γρ. κορν φλάουρ
- 2 βανιλίνες
Για τη φρουτοσαλάτα
- 2 ακτινίδια
- 100 γρ. φράουλες
- 1 πράσινο μήλο
- 1 μάνγκο
- 1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. καρύδα, σε flakes
- 1 κ.σ. μέλι
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com