Δροσερό ρυζόγαλο με φρουτοσαλάτα

Ένα άκρως καλοκαιρινό επιδόρπιο. 

Φτιάξτε το πιο νόστιμο ρυζόγαλο, συνδυάστε το με φρουτοσαλάτα και θα έχετε ένα δροσερό, θρεπτικό και γευστικό επιδόρπιο για όλες τις ώρες!

Υλικά

Για το ρυζόγαλο

  • 1 λίτρο νερό
  • φλούδες πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 100 γρ. ρύζι γλασέ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 λίτρο γάλα πλήρες
  • 180 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 1 στικ κανέλας
  • 60 γρ. κορν φλάουρ
  • 2 βανιλίνες

Για τη φρουτοσαλάτα

  • 2 ακτινίδια
  • 100 γρ. φράουλες
  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 μάνγκο
  • 1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. καρύδα, σε flakes
  • 1 κ.σ. μέλι
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved