Κοτόπουλο Caprese - Μία εύκολη συνταγή για ένα νοστιμότατο πιάτο

Η μοτσαρέλα δίνει μια ξεχωριστή γεύση σε αυτή τη συνταγή.

Φτιάξτε το πιο ζουμερό κοτόπουλο Caprese με ντοματίνια, βασιλικό και φρέσκια μοτσαρέλα και φέρτε την Ιταλία στο πιάτο σας!

Υλικά

  • 800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 300 γρ. ντοματίνια
  • 2 κ.σ. βασιλικό
  • 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
  • 150 γρ. μοτσαρέλα

Για το σερβίρισμα

  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • βασιλικό
  • κουσκούς, βρασμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved