Κοτόπουλο Caprese - Μία εύκολη συνταγή για ένα νοστιμότατο πιάτο
Η μοτσαρέλα δίνει μια ξεχωριστή γεύση σε αυτή τη συνταγή.
Φτιάξτε το πιο ζουμερό κοτόπουλο Caprese με ντοματίνια, βασιλικό και φρέσκια μοτσαρέλα και φέρτε την Ιταλία στο πιάτο σας!
Υλικά
- 800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 300 γρ. ντοματίνια
- 2 κ.σ. βασιλικό
- 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
- 150 γρ. μοτσαρέλα
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- βασιλικό
- κουσκούς, βρασμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com