Μια παραδοσιακή ελληνική πίτα με ρύζι που σας έχει περισσέψει, κοτόπουλο και αρακά.
Υλικά
- 200 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 250 γρ. νερό
- 250 γρ. γάλα πλήρες
- 100 γρ. αρακά, κτψ
- 200 γρ. ρύζι καρολίνα, βρασμένο
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα θυμαριού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com