Τούρτα σοκολάτας χωρίς γλουτένη από τον Νικόλα Σακελλαρίου

Η συνταγή από τον Νικόλα Σακελλαρίου που θα λατρέψεις. 

Για να κάνετε τη βάση, ανακατεύετέ σε ένα multi τα δημητριακά, μαζί με το βούτυρο και το μέλι. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα σε μια φόρμα με λαδόκολλα που έχει διάμετρο 20−22 εκ. και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με τον πάτο ενός ποτηριού. Κατόπιν βάζετε στο ψυγείο για 10-15 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved