Σπιτικό παριζάκι κοτόπουλο - Πώς να το φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας σπιτικό παριζάκι; Εδώ θα δείτε τον ιδανικό τρόπο για να το κάνετε! Απολαύστε το μέσα σε σάντουιτς ή ακόμα και σκέτο.
Υλικά:
- 750 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 15 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. γεμάτο πάπρικα, γλυκιά
- ½ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 150 γρ. νερό
- ½ κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com