Αν αγαπάτε τα «επίπεδα» ψωμιά, γνωστά και ως flat breads, σας έχω την τέλεια εκδοχή! Γεμιστό flat bread με σάλτσα ντομάτας, τυρί, ζαμπόν και μανιτάρια.
Υλικά
Για τη ζύμη
- 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τον πάγκο
- 200 γρ. νερό
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
Για τη γέμιση
- 4 φέτες ζαμπόν
- 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 4 φέτες μοτσαρέλα
- 100 γρ. μανιτάρια, σε κονσέρβα (στραγγισμένα)
- 1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 80 γρ. mix τυριών, τριμμένο
Για τη σύνθεση
- 60 γρ. mix τυριών, τριμμένο
- 4-8 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com