Γεμιστά flat breads με μανιτάρια και τυρί

Χορταστικά και πεντανόστιμα.

Αν αγαπάτε τα «επίπεδα» ψωμιά, γνωστά και ως flat breads, σας έχω την τέλεια εκδοχή! Γεμιστό flat bread με σάλτσα ντομάτας, τυρί, ζαμπόν και μανιτάρια.

Υλικά

Για τη ζύμη

  • 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τον πάγκο
  • 200 γρ. νερό
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Για τη γέμιση

  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 4 φέτες μοτσαρέλα
  • 100 γρ. μανιτάρια, σε κονσέρβα (στραγγισμένα)
  • 1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. mix τυριών, τριμμένο

Για τη σύνθεση

  • 60 γρ. mix τυριών, τριμμένο
  • 4-8 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

  • ρόκα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved