Συνταγή για ζουμερή ελληνική ομελέτα
Έτοιμη σε 15 λεπτά.
Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξετε την πιο ζουμερή μεσογειακή ομελέτα με ντομάτα, ελιές και φέτα!α, ελιές και φέτα!
Yλικά
- 1/2 ντομάτα
- 3-4 ελιές
- 4 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- 2-3 ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- 50 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- σπανάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com