Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τα παραδοσιακά μουστοκούλουρα με μαλακή υφή και τέλεια γεύση!
Υλικά
- 100 γρ. σπορέλαιο
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 κ.σ. κακάο
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. πετιμέζι
- 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100 γρ. σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com