Αν ψάχνετε το απόλυτο ορεκτικό τότε αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα κρεμμυδοπιτάκια με ξινομυζήθρα και σπιτικό φύλλο!
Υλικά
Για τη ζύμη
- 500 γρ. σκληρό αλεύρι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1½ κ.γ. αλάτι
- 210 γρ. νερό
Για τη γέμιση
- 3 κρεμμύδια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ.σ. άνηθο
- 200 γρ. ξινομυζήθρα
- 40 γρ. ελαιόλαδο, και έξτρα 100 γρ. για το
- πασπάλισμα
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα των φύλλων
- 1 κ.σ. μάραθο, σε σπόρους
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com