Δοκιμάστε να φτιάξετε τα πιο εύκολα και γρήγορα γιουβαρλάκια που κάνατε ποτέ, χωρίς πλάσιμο και με λιγότερο από 15 λεπτά μαγείρεμα.
Υλικά:
Για τα γιουβαρλάκια
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 180 γρ. ρύζι γλασέ
- ¼ ματσάκι άνηθο
- 12 φύλλα δυόσμου
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αλάτι, 15 γρ.
- πιπέρι
Για τη χύτρα
- 2 φύλλα δάφνης
- φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1.200 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- Για τη σάλτσα
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com