Συνταγή για ιταλική φρεσκοψημένη τσιαπάτα

Αξίζει την αναμονή.

Συνταγή για ιταλική φρεσκοψημένη τσιαπάτα

Δείτε πώς να φτιάξετε το αγαπημένο ιταλικό ψωμί. Ακολουθήστε τα βήματα ένα ένα και η επιτυχία είναι σίγουρη.

Υλικά

Για το προζύμι

  • 200 γρ. νερό, χλιαρό (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • ⅛ κ.γ. μαγιά ξηρή
  • 280 γρ. αλεύρι για τσουρέκι

Για τη ζύμη

  • 270 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, και έξτρα για τον πάγκο
  • 210 γρ. νερό, και έξτρα 300 γρ. για το ταψί
  • 4 γρ. μαγιά ξηρή
  • 11 γρ. αλάτι
  • ελαιόλαδο, για το μπολ

Για το σερβιρισμα

  • μορταδέλα
  • μοτσαρέλα, φρέσκια
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι , φρεσκοτριμμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved