Φτιάξτε ζουμερό χοιρινό Cordon Bleu γεμιστό με τυρί και ζαμπόν, με τραγανό πανάρισμα και λαχανικά!
Υλικά
Για τα λαχανικά
- 450 γρ. ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. νερό, βραστό
- 160 γρ. κουσκούς
Για το χοιρινό
- 600 γρ. χοιρινό, καρέ
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- 4 φέτες ζαμπόν
- αλάτι
- πιπέρι
Για το πανάρισμα
- 100 γρ. ψωμί, τριμμένο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 3 αυγά
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- κέτσαπ
- μουστάρδα
- θυμάρι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com