Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό με φέτα που μπορείτε να το απολαύσετε είτε σκέτο είτε να το σερβίρετε πάνω σε σαλάτα.
Υλικά
- 400 γρ. φέτα
- 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. σουσάμι, λευκό
- 20 γρ. σουσάμι, μαύρο
- 300 γρ. νερό
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- 300 γρ. σαλάτα λάχανο-καρότο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5-6 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, με μέλι
- 3 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com