Χοιρινό με πετιμέζι και γλυκοπατάτες στην κατσαρόλα

Η απόλυτη συνταγή για χοιρινό που λιώνει στο στόμα.

Ζουμερό χοιρινό στην κατσαρόλα με πετιμέζι και γλυκοπατάτες. Τέλειο φαγητό για οικογενειακά τραπέζια.

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό λαιμό
  • 1,5 κιλό γλυκοπατάτες
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 στικ σέλερι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 600 γρ. νερό
  • 100 γρ. πετιμέζι
  • 2 κύβους κότας
  • 1 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved