Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μπράουνις με τζίντζερ και frosting τυριού. Ένα γιορτινό γλυκό για μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
- 170 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 220 γρ. καστανή ζάχαρη
- 60 γρ. μελάσα, ή μέλι
- 2 αυγά, μεσαία
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/4 κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο
- 1-2 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 1-2 κ.γ. τζίντζερ
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- βούτυρο, για το ταψί
- κακάο, για το ταψί
Για το frosting
- 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 300 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
Για το σερβίρισμα
- sprinkles, ζάχαρης, πολύχρωμα
- 80 γρ. σάλτσα καραμέλας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com