Φέτος τα Χριστούγεννα φτιάξτε την πιο εντυπωσιακή πάβλοβα σε σχήμα χριστουγεννιάτικο δέντρο και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στο γιορτινό σας τραπέζι!
Υλικά
Για τις μαρέγκες
- 200 γρ. ασπράδια
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 βανιλίνη
- 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 200 γρ. άχνη ζάχαρη
Για την κρέμα
- 450 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 πρέζα τριμμένο γαρίφαλο
- ¼ κ.γ. κανέλα
- ¼ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για τη σύνθεση
- 50 γρ. σμέουρα (raspberries)
- 50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- 50 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση
- 100 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Για το σερβίρισμα
- άχνη ζάχαρη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com