Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τη γαλοπούλα που έχει περισσέψει φτιάχνοντας την πιο νόστιμη πίτα του βοσκού ή αλλιώς cottage pie!
Υλικά
Για τον πουρέ
- 1.200 γρ. πατάτες, μέτριες (4 τμχ)
- 40 γρ. γάλα πλήρες
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη + έξτρα για το
- πασπάλισμα
Για τη γέμιση
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 2 καρότα
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 330 γρ. μπίρα
- 100 γρ. αρακά, κτψ.
- 500 γρ. γαλοπούλα, ψημένη, ξεψαχνισμένη
- 2 κ.σ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com