Τηγανητές πατάτες φούρνου - Το μυστικό για να είναι τραγανές
Γιατί πρέπει να τις βράσετε με νερό και ξίδι.
Δείτε τον τέλειο τρόπο για να πετύχετε τις πιο τραγανές πατάτες φούρνου που θυμίζουν τηγανητές και μετατρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό σε light!
Υλικά
- 3 πατάτες, μεσαίες κίτρινες (500 γρ.)
- 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- ανθό αλατιού
- ρίγανη, αποξηραμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com