Τηγανητές πατάτες φούρνου - Το μυστικό για να είναι τραγανές

Γιατί πρέπει να τις βράσετε με νερό και ξίδι.

Τηγανητές πατάτες φούρνου - Το μυστικό για να είναι τραγανές

Δείτε τον τέλειο τρόπο για να πετύχετε τις πιο τραγανές πατάτες φούρνου που θυμίζουν τηγανητές και μετατρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό σε light!

Υλικά

  • 3 πατάτες, μεσαίες κίτρινες (500 γρ.)
  • 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Για το σερβίρισμα

  • ανθό αλατιού
  • ρίγανη, αποξηραμένη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved