Συνταγή για τα πιο μαλακά και αφράτα cookies με κομμάτια σοκολάτας, για τους αυστηρά χορτοφάγους και όχι μόνο.
Υλικά
- 120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 130 γρ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
- 125 γρ. ηλιέλαιο
- 70 γρ. νερό
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. ανθό αλατιού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com