Γιουβαρλάκια με γιαούρτι - Αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή
Ο,τι πρέπει γι΄αυτές τις κρύες μέρες.
Δείτε πώς να φτιάξετε την τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια με κιμά μοσχαρίσιο, την αγαπημένη παραδοσιακή, ελληνική συνταγή. Συνοδέψτε τα με γιαούρτι για να τα απογειώσετε!
Υλικά
Για τα γιουβαρλάκια
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι, μέτριο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. άνηθο
- θυμάρι
- δυόσμο
- 150 γρ. ρύζι γλασέ
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αυγό, μέτριο
- 1 λίτρο νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κύβο κότας
- δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- πιπέρι
- αλάτι
- 3 κ.σ. άνηθο
- 2 κ.σ. ζωμό, από τα γιουβαρλάκια
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- πιπέρι
- φέτα
- ρίγανη
- λεμόνι, σε φέτες
- ψωμί
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com