Μια κλασική και πεντανόστιμη εκδοχή για το αγαπημένο σε όλους κέικ καρότου. Τόσο εύκολο και αφράτο που θα μπει σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα σας κέικ!
Υλικά
- 300 γρ. καρότα, (ξεφλουδισμένα και τριμμένα)
- 4 αυγά, μεσαία
- 300 γρ. καστανή ζάχαρη
- 150 γρ. ηλιέλαιο
- 1 κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 βανιλίνη
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τη φόρμα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- βούτυρο, για τη φορμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com