Αναβαθμίστε το αγαπημένο μας λαδερό τον λεμονάτο αρακά συνδυάζοντάς τον με μοσχαράκι, για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα!
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι
- 900 γρ. αρακά, κτψ.
- 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 καρότα
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 1 λίτρο νερό
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- φέτες λεμόνι
- άνηθο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com