Ζουμερό μοσχαράκι λεμονάτο με αρακά στην κατσαρόλα

Μαμαδίστικο, εύκολο και πεντανόστιμο.

Ζουμερό μοσχαράκι λεμονάτο με αρακά στην κατσαρόλα

Αναβαθμίστε το αγαπημένο μας λαδερό τον λεμονάτο αρακά συνδυάζοντάς τον με μοσχαράκι, για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα!

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι
  • 900 γρ. αρακά, κτψ.
  • 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 καρότα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • φέτες λεμόνι
  • άνηθο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved