Ζουμερό μοσχαράκι λεμονάτο με αρακά στην κατσαρόλα

Μαμαδίστικο, εύκολο και πεντανόστιμο.

Αναβαθμίστε το αγαπημένο μας λαδερό τον λεμονάτο αρακά συνδυάζοντάς τον με μοσχαράκι, για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα!

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι
  • 900 γρ. αρακά, κτψ.
  • 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 καρότα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • φέτες λεμόνι
  • άνηθο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved