Αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας - Ένα φαγητό για όλη την οικογένεια

 Συνταγή για τα πιο αφράτα και ζουμερά κεφτεδάκια με σάλτσα που έχετε φτιάξει.

Αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας - Ένα φαγητό για όλη την οικογένεια

Δοκιμάστε να φτιάξετε τα πιο αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας που έχετε φτιάξει ποτέ. Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και η επιτυχία θα είναι σίγουρη!

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια

  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
  • 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αυγό, μεσαίο
  • 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
  • 400 γρ. ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα

  • 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 250 γρ. ζωμό κοτόπουλου, ή νερό

Για το σερβίρισμα

  • 500 γρ. ρύζι μπασμάτι
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved