Κρεμ μπρουλέ μανταρίνι - Αρωματική και τόσο νόστιμη
Από τις πιο ξεχωριστές στη γεύση κρεμ μπρουλέ που έχετε δοκιμάσει.
Φτιάξτε κρεμ μπρουλέ, το διάσημο γλυκό της Γαλλίας, σε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή με γεύση μανταρίνι!
Υλικά
- 6 γρ. μανταρίνι σε σκόνη, ή 30 γρ. ξύσμα μανταρινιού
- 420 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1 βανιλίνη
- 3 κρόκους, από μεσαία αυγά
- 60 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
- 4 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com