Μαγειρέψτε το στη χύτρα ταχύτητας για να εξοικονομήστε χρόνο και συνοδέψτε το με τον απόλυτο πουρέ πατάτας με duxelle μανιταριών!
Υλικά
Για το χοιρινό καρέ
- 2,2 κιλά χοιρινό καρέ, γαλλικής κοπής χωρίς καρίνα
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 σέλερι
- 400 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Για τον πουρέ
- 1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες
- 200 γρ. μανιτάρια champignon
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 70 γρ. βούτυρο
- 3-4 κ.σ. λάδι τρούφας, προαιρετικά
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 1 κ.σ. μουστάρδα, με ολόκληρο σιναπόσπορο
- 50 γρ. νερό
2 κ.σ. κορν φλάουρ
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com