Κεφτεδάκια με σάλτσα μουστάρδας

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη 

Συστατικά

Για τα κεφτεδάκια

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια
  • 600 γρ. χοιρινό κιμά
  • 1 αυγό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 3 κλ. δεντρολίβανο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 100 γρ. ψωμί για τοστ
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
  • 600 γρ. σπορέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • 300 γρ. νερό
  • 1 κύβο κότας
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • Για το σερβίρισμα
  • ρύζι μπασμάτι
  • θυμάρι

Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved