Μουστοκούλουρα από τον Άκη Πετρετζίκη
Μια συνταγή για τις μέρες της νηστείας.
Φτιάξτε τα πιο τραγανά σπιτικά μουστοκούλουρα με πετιμέζι ή μούστο και σερβίρετε με Ελληνικό καφέ ή αν δεν νηστεύετε, με γάλα!
Υλικά:
- 50 γρ. πετιμέζι
- 100 γρ. νερό
- 75 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 25 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. σπορέλαιο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο
- 15 γρ. κονιάκ
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com