Κοτόπουλο λεμονάτο με αγκινάρες στην κατσαρόλα
Ιδανική συνταγή για όσους αγαπούν τις αγκινάρες.
Μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή για το λεμονάτο κοτόπουλο.
Yλικά
- 750 γρ. αγκινάρες
- 1 1/2 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκ. σκόρδο
- 80 γρ. λευκό κρασί
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 400 γρ. νερό
- 1 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
- 2 κ.σ. εστραγκόν
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λεμόνι, σε φέτες
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com