Δοκιμάστε να μαγειρέψτε τα σπαράγγια στην πιο νόστιμη και εύκολη εκδοχή τους! Ψήστε τα στον φούρνο με σάλτσα ντομάτας, γραβιέρα και φέτα και θα έχετε το απόλυτο ορεκτικό ή συνοδευτικό!
Υλικά
- 500 γρ. σπαράγγια
- 3-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 500 γρ. χυμό ντομάτας
- 30-40 γρ. νερό
- 75 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 50 γρ. φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- άνηθο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com