Στριφτάρια με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι
Σούπερ συνταγή για τα παιδιά και όχι μόνο.
Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και μυρωδάτα στριφτάρια με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι. Το τέλειο ορεκτικό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Υλικά
Για τη ζύμη
- 350 γρ. σκληρό αλεύρι
- 160 γρ. νερό
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 7 γρ. αλάτι
- χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. σπανάκι, κατεψυγμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ½ ματσάκι άνηθο
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. φέτα
- ξύσμα λεμονιού, από ¼ λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 400 γρ. ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com