Μαγειρέψτε το κουνουπίδι με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτούς που έχετε συνηθίσει! Ψήστε το στο air fryer και συνοδέψτε το με μια σάλτσα από ταχίνι για τον τέλειο συνδυασμό.
Υλικά
- 1 κουνουπίδι, μικρό, 1.200 γρ.
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. κουρκουμά
- 2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 ½ κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι
Για τη σάλτσα ταχίνι
- 120 γρ. ταχίνι
- χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. μέλι
- 100 γρ. νερό
- 2 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα κόλιανδρου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com