Ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια στο air fryer
Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη των παιδιών.
Δείτε πώς να φτιάξετε μοσχαρίσια κεφτεδάκια στο air fryer. Ένας πιο υγιεινός τρόπος να μαγειρέψετε τα κεφτεδάκια σε σχέση με τα κλασικά τηγανητά.
Υλικά
- 750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, από ελιά, 2 φορές
- περασμένο
- 1 κρεμμύδι
- 100 γρ. γάλα πλήρες
- 100 γρ. ψωμί για τοστ
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 8 φύλλα δυόσμου
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 1 ½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 αυγό, μεσαίο
- 100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 2 κ.γ. αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- κέτσαπ
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com