Νηστίσιμα μπισκότα αμυγδάλου με 3 υλικά
Με αλεύρι αμυγδάλου και δύο ακόμη υλικά θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα νηστίσιμα μπισκότα.
Η συνταγή με τα μπισκότα αμυγδάλου θα γίνει η αγαπημένη σας και σίγουρα θα την αποθηκεύσετε για να τη φτιάχνετε και μετά το Πάσχα και την περίοδο της νηστείας.
Γιατί;
Γιατί είναι νόστιμα, εύκολα, υγιεινά και χωρίς γλουτένη.
Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού βουτηγμένα σε σοκολάτα
Υλικά για νηστίσιμα μπισκότα αμυγδάλου
Για να τα φτιάξετε τα μπισκότα της Carine Claudepierre θα χρειαστείτε:
- 2 ½ κούπες αλεύρι αμυγδάλου
- ¼ κούπας σιρόπι σφένδαμο
- ½ μαργαρίνη ή vegan βούτυρο λιωμένο
Πώς θα τα φτιάξετε:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Στρώστε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι αμυγδάλου, με το σιρόπι σφένδαμο, τη μαργαρίνη και το εκχύλισμα αμυγδάλου.
- Ανακατέψτε με μια κουτάλα σιλικόνης.
- Πλάστε με τα χέρια σας. Είτε στρογγυλά, είτε μισοφέγγαρα.
- Αν θέλετε πασπαλίζετε με φιλέ αμυγδάλου.
- Ψήνετε για 13-15 λεπτά.
- Τα βγάζετε, τα αφήνετε να κρυώσουν και έπειτα τα μετακινείτε από το ταψί.