Νηστίσιμα μπισκότα αμυγδάλου με 3 υλικά

Bigstock

Με αλεύρι αμυγδάλου και δύο ακόμη υλικά θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα νηστίσιμα μπισκότα.

Η συνταγή με τα μπισκότα αμυγδάλου θα γίνει η αγαπημένη σας και σίγουρα θα την αποθηκεύσετε για να τη φτιάχνετε και μετά το Πάσχα και την περίοδο της νηστείας.

Γιατί;

Γιατί είναι νόστιμα, εύκολα, υγιεινά και χωρίς γλουτένη.

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού βουτηγμένα σε σοκολάτα

Υλικά για νηστίσιμα μπισκότα αμυγδάλου

Για να τα φτιάξετε τα μπισκότα της Carine Claudepierre θα χρειαστείτε:

  • 2 ½ κούπες αλεύρι αμυγδάλου
  • ¼ κούπας σιρόπι σφένδαμο
  • ½ μαργαρίνη ή vegan βούτυρο λιωμένο

Πώς θα τα φτιάξετε:

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Στρώστε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί.
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι αμυγδάλου, με το σιρόπι σφένδαμο, τη μαργαρίνη και το εκχύλισμα αμυγδάλου.
  4. Ανακατέψτε με μια κουτάλα σιλικόνης.
  5. Πλάστε με τα χέρια σας. Είτε στρογγυλά, είτε μισοφέγγαρα.
  6. Αν θέλετε πασπαλίζετε με φιλέ αμυγδάλου.
  7. Ψήνετε για 13-15 λεπτά.
  8. Τα βγάζετε, τα αφήνετε να κρυώσουν και έπειτα τα μετακινείτε από το ταψί.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved