Μακαρονάδα ολικής με πέστο αβοκάντο
Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα από τον Άκη Πετρετζίκη.
Δείτε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε την πιο απολαυστική και θρεπτική μακαρονάδα με σπαγγέτι ολικής και πέστο με αβοκάντο και λάιμ! Ένα διατροφικά ολοκληρωμένο πιάτο!
Υλικά
- 250 γρ. σπαγγέτι, ολικής άλεσης
- 2 αβοκάντο, ώριμα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. κάσιους
- βασιλικό, φρέσκο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο