Ένα δροσερό και γευστικό επιδόρπιο για όλες τις περιστάσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά!
Υλικά
Για τη βάση
- 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 80 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 50 γρ. ζελέ σε σκόνη, φράουλα
- 600 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το ζελέ
- 150 γρ. ζελέ σε σκόνη, φράουλα
- 200 γρ. νερό, βραστό
- 200 γρ. νερό, κρύο
Για το σερβίρισμα
- φράουλες, κομμένες στη μέση
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com