Cheesecake με ζελέ φράουλα - Tέλειο γλυκό για το καλοκαίρι
Θα το φτιάχνετε, ξανά και ξανά.
Ένα δροσερό και γευστικό επιδόρπιο για όλες τις περιστάσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά!
Υλικά
Για τη βάση
- 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 80 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 50 γρ. ζελέ σε σκόνη, φράουλα
- 600 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το ζελέ
- 150 γρ. ζελέ σε σκόνη, φράουλα
- 200 γρ. νερό, βραστό
- 200 γρ. νερό, κρύο
Για το σερβίρισμα
- φράουλες, κομμένες στη μέση
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com